Registrer CV

Jobbe i Uniflex

Uniflex Bemanning - Lediga jobb

Jobbe i Uniflex

En jobb kan være kort eller langvarig. Vi har mange medarbeidere som har jobbet for oss i flere år og setter pris på den fleksibiliteten de har gjennom Uniflex. En jobb er langt mer enn bare en sysselsetting. Det er et sted hvor du utvikler deg, daglig og på lang sikt. Uansett hvor du er i jobbsøkerfasen er det viktig at du havner på rett plass og tørr å prøve. Vi jobber hardt for å coache deg til både raske og langsiktige jobber, alltid i henhold til dine behov.

Bli en del av famililien

Første dag på jobb eller etter flere år hos oss – vi er med deg. Fra din første kontakt med oss, ​​til den dagen du ønsker å prøve noe nytt. Velkommen til Uniflex-familien!

Det skal være enkelt å søke ny jobb

Hos Uniflex er det enkelt å søke jobb på en profesjonell og enkelt måte. Vi forklarer gjerne mer om søknadsprosessen, veileder deg til en effektiv CV og forteller deg om dine rettigheter og fordelene du har som kandidat. Du finner alt dette her.

Klar for ny jobb?

Registrer din CV allerede i dag!

Registrer CV

Derfor velger mange Uniflex

Revidert Arbeidsgiver

Uniflex er sertifisert som Revidert arbeidsgiver, som er et kvalitetsstempel og et krav for medlemskap hos NHO Service & Handel. Revidert arbeidsgiver sørger for at arbeidstakere er sikret gjennom Arbeidsmiljøloven.

ISO9001 og 14001

ISO-9001 er et ledelsessystem for kvalitet og ISO-14001 er et ledelsessystem for miljø. Med sertifisering i disse standardene kan vi dokumentere at vi har gode systemer for kvalitetssikring, slik at vi lever opp til krav fra våre kandidater, kunder, leverandører og ikke minst våre selvpålagte krav.

Tariffavtale

Vi har tariffavtale med Fellesforbundet. Som utleid ansatt på Uniflex får du derfor alltid lik lønn som du hadde vært fast ansatt ute hos våre kunder.

Kontorer der du befinner deg

Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Det er enkelt å søke lokalt, men også andre steder du ønsker å jobbe. Våre engasjerte rekrutterere kan du også nå digitalt uansett hvor i landet du bor, og de elsker å matche rett person til rett sted.

Uniflex blogg

Hvordan ser mulighetene ut for jobbsøkere? Hva er trendene innen rekruttering, bemanning og HR? Og hvordan ser en typisk dag ut for våre ansatte? Klikk deg rundt på bloggen vår og lær mer om bemanning, rekruttering og fremtidige ansatte.

  • Ansökningstips
  • Bemanningsbranchen
  • Jobba på Uniflex
  • Nyheter
  • Rekryteringstips
  • Våra kontor
  • Våra medarbetare

Intervjutips!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr til…

Läs mer

Avstämmningsamtal/telefonintervju – Förbered dig med våra tips

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr til…

Läs mer

Finn ditt nærmeste kontor

Uniflex finnes i storbyene rundt i Norge, i tillegg til 37 kontorer i Sverige, og et kontor i Finland